Meiltä korkealaatuiset tekstitykset videoihin, podcasteihin sekä kuvailut visuaalisiin sisältöihin

Ammattitaitoiset tekstittäjämme varmistavat, että saat meiltä korkealaatuisia tekstityksiä digitaalisiin palveluihisi ja sisältöihisi. Tekstitämme samalla kielellä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Videoiden ja podcastien tekstitys

Tekstityspalveluissamme noudatamme av-käännösalan laatuvaatimuksia. Tiukan tarkistusprosessin ansiosta varmistamme, että videosi ja podcastisi sisällöt ovat korkealaatuisia ja kaikille saavutettavia.

Tekstityksissämme käytämme luontevaa ja ymmärrettävää suomen kieltä, joka sopii alkuperäisen puhujan tyyliin, murteeseen ja asiayhteyteen. Tekstityksessä tulee myös kertoa puhujannimen ja kuka puhujista on äänessä, jos videolla esiintyy useampia henkilöitä.

Toimitamme tekstitykset SRT(.srt) tai WebVTT (.vtt) -tiedostomuodossa. Yleisimmin käytetty formaatti on kuitenkin SRT (.srt). Tekstityksen hinnoittelu perustuu videosi/podcastisi kestoon ja tekstityksesi kieleen.

Kuvailut visuaalisiin sisältöihin

Teemme kuvailut visuaalisiin sisältöihisi ymmärrettävään ja yksiselitteiseen muotoon valokuvillesi, graafeillesi, diaesityksellesi, GIF-kuvillesi, videoillesi – tai periaatteessa mille tahansa, mikä sisältää visuaalista tietoa. Kokeneet ja huolelliset tekstittäjämme tekevät kuvallesi tiiviin vaihtoehtoisen eli ALT-tekstin ja halutessasi myös yksityiskohtaisemman kuvailun. Tekstivastineillamme varmistamme, että kuvasi täyttävät saavutettavuusvaatimukset (WCAG-kriteeristö). Pyydä tarjous tai tee tilaus Microsoft Forms -lomakkeella (avautuu uuteen ikkunaan).