Litterointia tarkasti, luottamuksellisesti ja laadusta tinkimättä

Litteroinnissa paras tulos syntyy aina todellisen asiantuntijan toimesta, sillä sovellukset eivät yllä tarkkuudessa tai nopeudessa kokeneen litteroijan tasolle. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus eri toimialoista ja he kykenevät yli 99 % litterointitarkkuuteen toimialasta riippumatta.

Litterointityössämme korostuvat tarkkuus, luottamuksellisuus ja nopeus. Asiantuntijoidemme useat tarkistuskierrokset varmistavat, että tulkinnanvaraiset tai epäselvät kohdat ja lopputulos on mahdollisimman korkea alusta asti.

Pyydä tarjous litterointipalveluista Linkki avautuu uudelle välilehdelle

Luottamuksellisuus litterointitöissämme

Palveluihimme kuuluu aina täydellinen luottamuksellisuus. Lisäksi voimme määritellä litterointityösi erilaisten turvallisuusmääräysten, esimerkiksi suojaustaso III:n mukaisesti.

Luottamuksellisuus näkyy tuottamiemme litterointipalvelujen kattavuudessa. Niihin kuuluvat esimerkiksi oikeudenkäyntitallenteet, lausunnot ja haastattelut, jotka vaativat äärimmäistä tarkkuutta ja ovat salassa pidettäviä.

Palveluihimme kuuluu aina täydellinen luottamuksellisuus.

Tutkimusaineistojen litterointi

Tutkimuksen tekoon liittyy usein monipuolista litterointityön tarvetta. Erilaiset haastattelut, kyselyt ja lausunnot ovat avainasemassa luotettavan tutkimuksen tuottamisessa.

Asiantuntijoillamme on yli 20 vuoden kokemus erilaisten tutkimushaastatteluiden litteroinnista. Tiimissämme tiivistyy useiden eri alojen osaaminen, joka takaa mahdollisimman hyvät lähtökohdat tutkimuksesi onnistumiselle. Terminologian ja kattavan murteiden ymmärryksen lisäksi voimme tuottaa laadukasta litterointityötä englanniksi ja ruotsiksi.

Juridisten aineistojen litterointi

Juridisten aineistojen litterointi vaatii erityistä tarkkuutta ja luottamuksellisuutta, sillä litteroituja materiaaleja tulee voida käyttää luotettavasti esimerkiksi erilaisissa oikeudenkäynnillisissä tilanteissa.

Juridisia aineistoja litteroivilla asiantuntijoillamme on vankka kokemus oikeudenkäyntitallenteiden, lausuntojen, haastattelujen ja sovittelutilaisuuksien litteroinnista. Emme tingi luottamuksellisuudesta ja tarkkuudesta silloinkaan, kun litteroitavan aineiston määrä on suuri.

Terveydenhuollon sanelujen purku

Terveydenhuoltoon liittyy paljon rutiininomaisia työtehtäviä, joista yksi on sanelujen teko ja niiden purkaminen. Räätälöimme sanelujen purun tarvittaessa osaksi päivittäistä työnkulkuasi, joka jättää sinulle terveydenhuollon ammattilaisena enemmän aikaa tärkeän työsi tekemiseksi.

Asiantuntijoillamme on mittava kokemus vaativienkin sanelujen purusta tehokkaasti, luottamuksellisesti ja turvallisesti.

Asiakaspalvelupuheluiden litterointi

Asiakaspalvelun puheluiden ja keskusteluiden tallenteiden litterointi on kasvavissa määrin hyvän ja tehokkaan asiakaspalvelun laadun toteutumisen ytimessä.

Meiltä saat laadukkaat ja tarkat litteroinnit esimerkiksi vakuutus- ja puhelinyhtiöiden, yhteyskeskusten ja asiakaspalvelukeskusten puhelintallenteisiin.

Tarkkuusprosenttimme on yli 99.