Korkealaatuiset saavutettavuuskoulutukset- ja konsultoinnit

Tarjoamme koulutuksia yrityksille ja yhteisöille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan palvelujensa saavutettavuutta ja tarjoten mahdollisimman tasa-arvoisen käyttökokemuksen kaikille.

Tarjoamme vankan kokemuksemme pohjalta konsultointi- ja koulutuspalveluja kaikille yrityksille ja yhteisöille kokoluokasta ja toimialasta huolimatta. Räätälöimme koulutus- ja konsultointipalvelumme yrityksesi ja koulutettavan ryhmän tarpeiden ja kokemuksen mukaisesti.

Saavutettavuuskonsultointi

Saavutettavuuden konsultointipalveluidemme avulla varmistut siitä, että tasa-arvoinen käyttökokemus ja saavutettavuus ovat palvelun kehityksen keskiössä sen suunnitteluvaiheen alusta asti. Palvelusta ja sivustosta riippuen tärkeimpään fokukseen nousevat teknisten vaatimusten lisäksi käyttöliittymän helppokäyttöisyys ja sisältöjen ymmärrettävyys myös rajoittuneille käyttäjille.

Konsultointi tuo yrityksellesi syvää ymmärrystä palvelujen saavutettavuusvaatimuksista, josta yrityksesi hyötyy myös kaikissa tulevissa projekteissa.

Pyydä tarjous saavutettavuuden konsultoinnista

Palvelusta ja sivustosta riippuen tärkeimpään fokukseen nousevat teknisten vaatimusten lisäksi käyttöliittymän helppokäyttöisyys ja sisältöjen ymmärrettävyys myös rajoittuneille käyttäjille.

Räätälöidyt saavutettavuuskoulutukset

Räätälöity saavutettavuuskoulutus on erinomainen tapa perehdyttää henkilöstösi saavutettavuuden tavoitteisiin ja parhaimpiin käytänteisiin. Koulutus rakennetaan aina yrityksesi, koulutettavan henkilöstön kokemuksen ja palvelujesi tavoitteiden näkökulmasta.

Saavutettavuuskoulutuksen aikana käytämme myös erilaisia koulutuskeinoja, jotka havainnollistavat saavutettavuuden tärkeyttä. Esimerkiksi pimeässä huoneessa tapahtuva verkkopalvelun käyttö antaa henkilöstöllesi ymmärryksen siitä, millä tavalla sokea henkilö toimii digitaalisessa palvelussa. Mieleenpainuva koulutuskokemus auttaa henkilöstöäsi ymmärtämään saavutettavuuden uudella tavalla.

Pyydä tarjous räätälöidyistä saavutettavuuskoulutuksista