Saavutettavuuden tutkiminen ja testaaminen on tärkeässä roolissa lähtötilanteen selvityksessä

Kun verkkosivun- tai palvelun saavutettavuutta halutaan parantaa, on ensimmäisenä tärkeää selvittää sen nykyinen taso. Jotta lähtötaso voidaan selvittää mahdollisimman tarkasti, on kannattavinta kysyä mielipidettä saavutettavuuspalveluiden asiantuntijoilta.

Asiantuntijatiimillämme on mittava kokemus saavutettavuuspalveluiden tuottamisesta ja siten he tuntevat saavutettavuuden näkökulmasta palvelumuotoilun tärkeimmät pääkohdat ja tyypillisimmät haasteet. Asiantuntijatiimimme tekemän analyysien pohjalta tuotamme selkeät toimintaohjeet ja korjausehdotukset yrityksesi kehitys- ja tuotantotiimeille. Silloin palvelusi tai sivustosi saavutettavuus säilyy kehityksen ytimessä aina alun suunnittelusta lanseeraukseen asti.

Saavutettavuustutkimus

Saavutettavuustutkimuksemme on aina räätälöity digitaalisen palvelun, sivun tai sovelluksen tavoitteiden ja käyttäjäkunnan mukaisesti. Tärkeimpänä tavoitteenamme on varmistaa, että palvelusi tavoittaa mahdollisimman kattavasti koko tavoittelemasi käyttäjäkunnan mukaan lukien heidät, joita erilaiset rajoitukset koskettavat.

Tutkimuksen tuloksena saat tiedon palvelun tai sivuston teknisestä saavutettavuudesta, käyttökokemuksesta ja sisällöstä saavutettavuuden näkökulmasta. Asiantuntijamme tekevät huomioiden perusteella ehdotuksen käytännön toimenpiteistä, jotka käymme lisäksi kanssasi läpi.

Pyydä tarjous saavutettavuustutkimuksesta

Saavutettavuuslain yhdenmukaisuustutkimus

Tiesitkö, että EU on asettanut julkisen sektorin verkkopalveluille saavutettavuusdirektiivin ja standardin (WCAG-standardi)? Näiden direktiivien ja standardien tavoitteena on luoda mahdollisimman tasa-arvoinen käyttäjäkokemus kaikissa julkisen sektorin palveluissa.

Direktiivin ja standardin tuntevat asiantuntijamme auditoivat verkkosivusi- tai palvelusi niiden näkökulmasta ja antavat käytännön ohjeet siihen, kuinka sekä direktiivi että standardi tulevat täytetyksi.

Pyydä tarjous saavutettavuuslain yhdenmukaisuustutkimuksesta

Mobiilisovellusten saavutettavuustutkimus

Tiesitkö, että vuonna 2021 erilaisia mobiilisovelluksia ladattiin noin 230 miljardia kertaa ympäri maailman? Mitä enemmän verkkopalveluista tehdään mobiiliversioita, sitä tärkeämpää on pysyä mukana niiden tasa-arvoisessa käytettävyydessä jokaisen käyttäjän kannalta.

Asiantuntijatiimillämme on monivuotinen kokemus niin iOS- kuin Android-alustojen mobiilisovellusten kehittämisestä, saavutettavuuden mittaamisesta ja helppokäyttöisyyden arvioinnista eri käyttäjien näkökulmista. Tuotamme myös mobiilisovellusten saavutettavuustutkimuksen perusteella kattavan dokumentoinnin korjausehdotuksista.

Pyydä tarjous mobiilisovellusten saavutettavuustutkimuksesta

Digitaalisten julkaisujen ja esitysmateriaalien saavutettavuus

Parhaat saavutettavuuskäytänteet eivät koske ainoastaan verkkopalveluja, vaan myös erilaisia digitaalisia julkaisuja ja esitysmateriaaleja. Kun materiaalit ovat tehty saavutettavuus silmällä pitäen varmistut, että viestisi ymmärretään oikealla tavalla jokaisen lukijan näkökulmasta.

Asiantuntijatiimimme käy läpi julkaisusi ja esitysmateriaalisi yleisimmissä esitysmuodoissa, kuten PDF- tai PowerPoint-tiedostoina. Saat analyysin perusteella selkeän ohjeistuksen siitä, kuinka esityksen saavutettavuutta voidaan parantaa edelleen.

Pyydä tarjous digitaalisten julkaisujen ja esitysmateriaalien saavutettavuustutkimuksesta